Ejerskab

Sk1lls.dk ejes og drives af Claus Pedersen. Det er hensigten at udvide ejerkredsen med enkeltpersoner og foreninger som deler ønsket om at give amatøridrætten et seriøst redskab til talentudvikling og vidensdeling.

Claus Pedersen

Claus@ck9.dk

Vigtigt: Sk1lls.dk vil sælge dine kontaktoplysninger til tredje-part, hvis de efterspørger en spiller med netop dine egenskaber. Vi håber at denne form for ”scouting” vil kunne blive en del af vores indtægtsgrundlag.

Dine forpligtelser

Når du bruger Sk1lls.dk forpligtiger du dig til kun at indtaste korrekt, retvisende information. Sk1lls.dk forbeholder sig retten til at slette information, hvis vi mistænker den er ukorrekt, og vi forbeholder os retten til at slette brugere på mistanken om at de bevidst indtaster ukorrekt information.

Når du udveksler information med andre brugere, forpligtiger du dig til at formulere dig positivt og konstruktivt. Brugerne kan være meget unge, og vi accepterer ikke negativt, nedladende sprog eller mobning. Det er alene Sk1lls.dk’s afgørelse hvorvidt en formulering er uacceptabel, og som bruger er du forpligtet til at følge hjemmesidens retningslinier.

Når du vurderer andre brugere i evaluerings-sektionen, skal du bruge den evalueringsvejledning, der ligger under vejledninger. Det sikrer, at ingen bliver hængt ud som ”dårlige spillere” og det sikrer en vis ensartehed i evalueringerne.

Du må gerne kopiere og screendumpe alt hvad du kan fra Sk1lls.dk, så længe det er til eget brug. Det er ikke tilladt til kommercielt brug uden særskilt aftale med Sk1lls.dk.

Du ejer selv den data, du indtaster i Sk1lls.dk.

Sk1lls.dk har brugsret til alt data, der er indtastet i systemet. Data der er indtastet i Sk1lls.dk vil blive brugt til analyser af brugerne som f.eks. gennemsnit, top-lister og sammenligninger (ikke udtømmende). Data-analyser af enhver art er en del af formålet med Sk1ll.dk og kan ikke fravælges

Sk1lls.dk bruger data fra brugerne i anonymiseret form til markedsføring.

Sk1lls.dks hjemmeside og database er hosted hos en ekstern samarbejdspartner, som er ansvarlig for datasikkerheden.

Jura

Sk1lls.dk er underlagt dansk lovgivning og juridiske tvister afgøres efter dansk lovgivning – men lad os lige tale sammen først

Diverse

Sk1lls.dk linker til diverse eksterne hjemmesider. Sk1lls.dk er ikke ansvarlig for indholdet på disse sider, og vi anbefaler at du læser deres brugsbetingelser, inden du bruger dem.