MEN (det med småt)

Din profil

Du skal også være opmærksom på, at alle de andre brugere kan se din profil, hvis du ikke ændrer indstillingen under menupunktet ”Profil-admin”. Her kan du skjule din profil, så andre ikke kan se dig.

Sk1lls skal være det gode redskab til den seriøse amatør

Din Mailadresse

Når du opretter en bruger, vil du også give os adgang til din mailadresse. Vi kontakter dig når du skal orienteres om ændringer på hjemmesiden, og hvis du har en åben profil så vil vi måske sælge din mailadresse til en træner/klub som søger en spiller med dine kompetencer.

Vi håber nemlig, at siden bliver så fed, at scouts vil begynde at bruge den til at scoute i områder, de ikke er tilstede i.

Den data du taster ind

Vi bruger den data, du indtaster til at vise i grafer, lave sammenligninger og lister. Med tiden vil vi også lave gennemsnit mv. Hvis vi får kvalitetsdata nok på siden, så kan vi blive ved med at holde brugen af siden gratis.