Bruger-betingelser

Når du bruger Sk1lls accepterer du samtidigt disse brugerbetingelser. I brugerbetingelserne benytter vi arbejdstitlen ”Sk1lls”, men navnet kan ændres uden varsel og uden accept fra brugerne.

Vi ønsker at gøre det så tydeligt som muligt, hvordan vi håndterer de data, du taster ind i systemet. Disse bruger-betingelser vil blive opdateret, hvis vi udvider eller ændrer vores brug af data.

Du forpligter dig til

• At indtaste retvisende data.
  • At kommunikerer venligt og imødekommende med alle brugere og administratorer

Sk1lls kan slette data eller brugerprofiler alene på mistanken om overtrædelse af disse to simple retningslinier.

Den gode side

Når du indtaster data i Sk1lls, får du selv adgang til at se dataen, og i bearbejde den med redskaberne, så den bliver præsenteret, som du ønsker det. Tanken er, at Sk1lls kan fungere som en præsentationsside af dig som fodboldspiller over for dine holdkammerater, din træner og måske kommende klubber.

Den neutrale side

Visse elementer af den indtastede data vil ikke være tilgængelige for andre brugere. Det gælder f.eks. dit postnummer og dine kontaktoplysninger.

Den grimme side

Den korte udgave er, at vi kan gøre mere eller mindre hvad det passer os med den indtastede data. Det er nødvendigt for at kunne lave grafer, tillade andre at se graferne og informationer, ikke have beskyttelse imod at andre brugere gemmer din data, tillade at man evaluerer andre og deler denne viden med fremmede brugere.

Kort sagt – lad være med at taste noget ind, som ikke skal være tilgængeligt for hele verden.

Men vi er ikke så fucked…

Sk1lls kan og vil(!) trække data ud og sælge videre til tredje part. Det er simpelthen en del af vores forretningsmodel og vi håber også at der er elementer I som brugere vil betale os for.

Vi vil tilbyde udvalgte klubber eller talentspejdere at købe adgang til kontaktinformationer eller rapporter over spillere med særlige udvalgte skills. F.eks. vil vi kunne lave rapporter med alle hovedstødsstærke spillere i et bestemt geografisk område.

Vores løfte til brugerne

• Vi søger ikke i dine tekster eller resultater for at målrette reklamer.
  • Vi sælger kun data til tredje part med den hensigt at give din karriere et løft
  • Vi forsøger at begrænse reklamer og du vil kun se reklamer for ”betting”, hvis vi er ved at gå konkurs

Databeskyttelse

Som